(Migrated) ASK::Accessing port 11223 from other network

(This message has been automatically imported from the retired mailing list)

Dear Zato Team,

im running zato on virtual machine with ubuntu 14.4 on windows 7
and at the VM i set the network adapter 1 to bride adapter and it got ip
192.168.1.107

and im testing the request to open webadmin at my windows 7 for
192.1681.107:8183 its work great

but when i try to make a request to the port 11223 it doesn’t open, what
could be happening in there?

so when im open the cluster
it says this

ClusterAddresses quickstart-381899

Created by zato@esb on 2014-12-03T10:58:52.478737 (UTC)

HTTP: http://127.0.0.1:11223 http://127.0.0.1:11223/
LB XML-RPC agent: https://localhost:20151/RPC2
https://localhost:20151/RPC2
LB stats: http://localhost:11223/zato-lb-stats
http://localhost:11223/zato-lb-stats
LB HTTP health-check: http://127.0.0.1:11223/zato-lb-aliveEditDelete
Load-balancer
http://192.168.1.107:8183/zato/load-balancer/manage/cluster/1/Servers
http://192.168.1.107:8183/zato/cluster/servers/?cluster=1
what’s happening in there?

Thank You,

On 03/12/14 18:42, Rafed Ramzi wrote:

but when i try to make a request to the port 11223 it doesn’t open, what
could be happening in there?

Hi Rafed,

does your load balancer accept HTTP connections on 0.0.0.0 or at least
192.168.1.107?

https://zato.io/docs/web-admin/load-balancer/gui.html#frontend-config

On 03/12/14 18:42, Rafed Ramzi wrote:

but when i try to make a request to the port 11223 it doesn’t open, what
could be happening in there?

Hi Rafed,

does your load balancer accept HTTP connections on 0.0.0.0 or at least
192.168.1.107?

https://zato.io/docs/web-admin/load-balancer/gui.html#frontend-config